^Vissza a lap tetejére
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

BIZTONSÁG, ESÉLY A KÓKAIAKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

Képgaléria

Ma

2021. november 27. Szombat
Virgil

 
A Nap kel 07:13-kor,
nyugszik 16:04-kor.
 

 
Holnap
Stefánia
napja lesz.
Kedves Kókai Lakosok!
Szervezzünk a faluban "világító adventi kalendáriumot" a többi községhez hasonlóan, aminek a lényege, hogy december 1-től minden nap másnak a kidíszített ablaka világít, a jelentkezők között előzetesen kiosztott, titkos sorszámok alapján.
Az ablakdíszben meg kell jelennie a sorszámnak is. Végül pedig Szenteste egyszerre világít majd az összes ablak. Hogy melyik nap, hol található a sorszámmal ellátott kidíszített világító ablak az meglepetés, mert azt a vadászoknak, a faluban sétálva kell megkeresniük, lefényképezni és feltölteni a képet ebbe a csoportba.
Nyertes, díjazott, első és második nincs, mert ez nem egy verseny. Ez nem erről szól!
Itt mindenki nyer, mind a díszítő, mind a vadász, illetve az is, aki csak gyönyörködik egy-egy ilyen szép ablakban. Jelentkezési határidő: 2021. november 25.
A csoport nyilvános, mindenki megtalálhatja és láthatja a bejegyzéseket, így oszthatóak is lesznek a bejegyzések!
 
A "Világító ablakok adventi" rendezvényre jelentkezőket, kérem küldjék el a Jelentkezési lapot megfelelően kitöltve.
A jelentkezési lap megtalálható a "Kókai Advent 2021"csoportban és most feltöltjük ehhez a bejegyzéshez is. Jelentkezési lap
Kérjük, hogy mindenki hívja meg ismerőseit, rokonait a csoportban!
Az aznapi nyomok és versikék, valamint a játék aznapi történései a Kókai Advent 2021 csoportban lesznek figyelemmel kísérhetőek.
Jelentkezési határidő: 2021. november 25.
A világító ablakok végső sorrendjének sorsolása 2021. november 26-án történik, ekkor fogjuk kiértesíteni a jelentkezőket arról, hogy melyik napi ablak díszítést kapják meg.
A jelentkezőknek a vendégvárás NEM kötelező feladat, mindenki tartsa szem előtt a járványügyi helyzetet és az időjárás viszontagságait.
Izgalmas esti sétákat és vadászatot kívánok a játékban résztvevőknek, az ablakot díszítőknek pedig csodás adventi készülődést.
 
Biztonság Esély A Kókaiakért