^Vissza a lap tetejére
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

BIZTONSÁG, ESÉLY A KÓKAIAKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

Képgaléria

Ma

2022. január 24. Hétfő
Timót

 
A Nap kel 07:25-kor,
nyugszik 16:40-kor.
 

 
Holnap
Pál
napja lesz.

Oktatási Intézményeink a Biztonság, Esély a Kókaiakért Közhasznú Alapítvány felkérését elfogadva összeállították a listákat, melyen közel 130 név szerepelt, akiknek szerettünk volna ajándékcsomagot eljuttatni az ünnepek előtt. Megkezdődött az egyik legnehezebb feladata a támogatók felkeresése, segítségkérés.

A támogatások gyűjtésével párhuzamosan tovább folytattuk munkánkat. Csatlakoztunk a Civil Ház kezdeményezéséhez ’50-es évek karácsonya a múzeumban” programsorozathoz. A rohanó világunk ezen a délutánon lelassult, gyertyafényes hangulatban készülődtünk kicsikkel és nagyokkal az adventi időszakra.

A háttérmunkák tovább folytatódtak és a kapott pénzbeli adományokból lehetőségünk volt új játékok vásárlására így a cipősdoboz akciónk mellett rengeteg új és használt játékot tudtunk átadni az adományozás során.

Zalán atya támogatását megkapva december 23-án délután a templomba történt adományosztáson is részt vettünk.

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a cipődoboz adományozás helyi szinten:

LANZO KFT, Varró Józsefné CBA, Dr Radics Csaba, Kóka Művelődési Ház, Styron Kft, Gépforg 2000 Kft, PáDuo Kft, Suzie Drogéria, Farsang Tamás Méhészet, Juhász Ildikó, Dr Acsai Anetta Rita, Kóka Néptáncegyüttes, Gódor Méhészet, Solti Andrea „Andi kisboltja”, Hetyei Nándor, Laczkóné Domonyi Erzsébet (Böbe), Szabó Orsolya, Némethy Zita, és családja, Sipos Gyöngyi,

Cipődoboz felajánlások is érkezetek, melyekért külön köszönetet mondunk a magánszemélyeknek!

Külön megtisztelő volt számunkra a sok önkéntes segítségnyújtás az ajándékok csomagolása és szétosztása során.  Köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munkánkat folytatjuk tovább:

2020. január 25-én Dr Papp Lajos előadás „Testi-Lelki Egészségünk” címmel.

2020. március 7-én „EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT” címmel egészségnapon szervezünk. Az előző évhez hasonlóan ingyenes szűrővizsgálatokon lehet részt venni.

2020. március Kistérségi babaruha börze

 

„Mosolyokkal teli Boldog Új Esztendő kívánunk!”

 

Cseri Melinda, Dr. Acsai Anett, Jakab Ildikó, Szabó Anita

 

Copyright 2013  Biztonság, Esély a Kókaiakért KHA