^Vissza a lap tetejére
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

BIZTONSÁG, ESÉLY A KÓKAIAKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

Képgaléria

Ma

2022. augusztus 13. Szombat
Ipoly

 
A Nap kel 05:42-kor,
nyugszik 20:09-kor.
 

 
Holnap
Marcell, Maximilián
napja lesz.

Együtt az egészséges életért programsorozat összefoglaló

 

A NEA-UN-19-Ö-V-0129 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett „Biztonság, Esély éves működésének és szakmai programjának támogatása”   pályázati program keretén belül 2019. október 05.-én a „EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT” címmel egészségnapon vehettek részt a település lakói és a praxisközösség többi településéről ide látogatók.

A programok párhuzamosan zajlottak 8 és 14 óra között. A teljes egészségnap ideje alatt egészségügyi méréseken és állapotfelméréseken lehetett részt venni. Az egészségügyi mérésekre jelentkezők vérnyomásmérésen, vércukorszint mérésen, koleszterinszint mérés, boka-kar index mérésen, testsúly, testtömeg index, testösszetétel méréseken vehettek részt. Mind ezek után az eredményeikkel egyéni életmód és táplálkozási tanácsadásra mehettek.

Ezen a napon lehetőség volt füll-orr gégészeti vizsgálaton, urológia-, bőrgyógyászati-, ortopéd-, látásvizsgálaton, csontsűrűség mérésen, gyógytornász-fizioterapeutánál tanácsadáson, valamint hasi és nyaki ultrahangon részt venni.

A mérések közti várakozást egészséges ételek (gyümölcsök) kóstolásával és frissítő masszázzsal lehetett eltölteni.

A programok lebonyolításához komoly szervezésre volt szükséges, melyhez alapítványunk háziorvosainktól és az egészségügyi dolgozóinktól maximális segítséget kapott!

Egészségmegőrző és prevenciós munkánkat nem hagyjuk abba az elkövetkezendő időben sem!

Dr. Papp Lajos nemzetközi hírű szívsebész, Széchenyi-díjas orvosprofesszor több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalatát hasznosítva életének mostani szakaszában az országot járja.

A Biztonság, Esély a Kókaiakért KHA alapítvány szervezésében Dr. Papp Lajos szívsebész előadást tart 2019. január 25 (szombat) 18:00 órától Testi –Lelki Egészségünk címmel.

Csoda sem a gyógyszerben, sem az orvosban nincs, csoda az emberben van. Ez a csoda a Teremtőtől kapott öngyógyító csoda, melyért meg kell dolgozni, áldozatot kell hozni érte. Egyszerűbb az egészség megtartásáért hozni áldozatot, mint betegségből meggyógyulni…”

 

Köszönjük támogatóink segítségét!

Biztonság, Esély a Kókaiakért KHA

Cseri Melinda, Dr. Acsai Anetta, Jakab Ildikó, Szabó Anita

Képek itt érhetőek el:
https://www.facebook.com/biztonsagesely.akokaiakert/media_set?set=a.1231327863718243&type=3

 

Copyright 2013  Biztonság, Esély a Kókaiakért KHA